Babor adventskalender 2018

De BABOR ADVENTSKALENDER is er weer! En bij Art of Beauty krijgt u maar liefst € 10,00 korting op de adviesprijs! Bij ons betaald u dus maar € 59,90 voor deze heerlijke kalender vol verschillende ampullen.

 

Zorgen hectische kerstvoorbereidingen en het koude weer voor stress bij u en uw huid? Gunt u zich een korte time-out en maximale werkstofpower want de intensieve, 24-daagse kuur verwent u niet alleen maar schenkt u tegelijkertijd een onmiddellijk ongeëvenaard huidgevoel en laat uw huid stralen. Want magie vindt niet alleen met Kerstmis plaats.

Werking
Met de ampullenkuur neemt de voorpret op het feest van de liefde toe en u geeft uw huid waardevolle werkstoffen die opbouwen, beschermen en verstevigen.

Voordeel
Minimale inzet. Maximale werking. Met de intensieve, 24-daagse kuur geeft u uw huid waardevolle werkstoffen die opbouwen, beschermen en verstevigen.

Hydra Plus – hydrateert op intensieve wijze
Algae Vitalizer – hydrateert en laat de huid er gevitaliseerd, rozig en fris uitzien
Perfect Glow – hydrateert op intensieve wijze en creëert een optisch jeugdige glow
Beauty Rescue – versterkt uw huid voor meer weerstandsvermogen en uitstraling
Stop Stress – met behulp van een extract uit wilde indigo worden door stress veroorzaakte roodkleuringen en irritaties van uw huid verminderd
Oxygen Plus – effectieve bescherming voor overdag met antipollutie-effect
Active Night – actief herstel van de huidcellen gedurende de nacht
3D Firming – een werkstofcomplex van organisch silicium en extracten uit de gele papaver verbetert de weefselstevigheid en huidelasticiteit

Lift Express – onmiddellijk antirimpeleffect door micro-roodwierextract
Sea Creation THE SERUM – ter verbetering van uw huidstructuur met luxueuze anti-aging werkstoffen

Facebooklinkedinmail