Beauty Angel- Collageenlicht

Voorkomen in plaats van genezen
Huidverbeteringsbehandelingen als dermabrasie (op gecontroleerde wijze de bovenste laag van de huid behandelen) en een mechanische peeling (verwijderd oude huidcellen) zijn uitstekende behandelingen om de gevolgen van veroudering te verzachten. Maar weet u dat er ook een behandeling bestaat om de gevolgen te voorkómen?

De Beauty Angel collageenlichtbehandling
Het collageenlicht wordt door huidcellen (fibroblasten) in de diepte van de huid opgenomen en verhoogt in deze laag de productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpels worden gereduceerd, de huid is voelbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert aanzienlijk. In plaats van de uitwendige symptomen te verzachten, worden bij deze behandeling de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze aangepakt.

Sinds kort is deze collageenlichtbehandeling ook beschikbaar bij Art of Beauty. Als losse behandeling of in combinatie met een andere schoonheidsbehandeling. Wij adviseren u dit laatste! Door de verbeterde stofwisseling in de diepe huid, na de collageenlichtbehandeling, worden de cosmetische stoffen van een schoonheidsbehandeling beter opgenomen. U voelt direct resultaat! Een zachte en soepele huid, een verbeterde vochtgehalte, fijnere poriën en een stralende teint. Op de lange termijn ervaart u een stevigere huid met minder tekenen van veroudering.

Onze behandelingen

• De Beauty Angel als losse behandeling € 49,50
colageenlicht, enzymcleansing, ampul en nabehandeling
Bij 10 behandelingen, 1 gratis!

• De Beauty Angel deluxe € 59,50
de losse behandeling inclusief een vliesmasker of Seacreation masker
Bij 10 behandelingen, 1 gratis!

• De Beauty Angel complete (t.w.v. € 151) € 99
de losse behandeling inclusief dermabrasie èn een Seacreation masker

Mooie aanbieding van Art of Beauty
Boekt u De Beauty Angel collageenlichtbehandeling in combinatie met een van onze andere schoonheidsbehandelingen, bieden wij u de volgende korting:
• De Beauty Angel losse behandeling van € 49,50 voor € 25
• De Beauty Angel Deluxe van € 59,50 voor € 35