Art of Beauty favorieten

Art of Beauty maakt gebruik van de verzorgende produkten van Babor. Wilt u deze verzorging ook thuis proberen? Dat kan natuurlijk! Wij verkopen deze in onze zaak, loop even binnen of bel of app met Angelique om de produkten te bestellen. (06-22863681)

De Art of Beauty Favorieten van dit moment:

  1. De Babor adventskalender 2018.  Alleen bij Art of Beauty met maar liefst € 10,00 korting! De kalender kost bij ons € 59,90. Verwen jezelf of iemand anders 24 dagen lang met de geweldige ampullen van Babor. Elke dag wordt zo een feestje en je huid zal je dankbaar zijn! 
  2. Grand Cru lift &firm. Zonder meer een van Angelique's favorieten en een echt topprodukt!Er was eens een roos. Een roos, die het symbool van volmaakte schoonheid belichaamde. Het is deze roos die sinds het begin de geschiedenis van de firma BABOR kenmerkt, want reeds in 1956 streefde Dr. Michael Babor naar dit ideaal en legde hij daarmee de basis voor de meest hoogwaardige cosmetica.Nu heeft deze speciale roos een heel bijzondere plaats in het productportfolio. Verenigd in drie verschillende ampullen staat ze voor de ultieme anti-aging, die voor de bijzonder veeleisende huid werd gecreëerd. Samen vormen de ampullen een weekkuur, die veroudering van de huid voorkomt en voor een gladdere en jongere teint zorgt.