Schoonheidssalon

U verdient het om u mooi te voelen!

In onze schoonheidssalon komen ontspanning en huidverbetering samen. Naast de rust van een behandeling brengen we uw huid in topconditie. We ontvangen u graag in onze schoonheidssalon die rust en warmte uitstraalt. Schoonheidssalon Art of Beauty staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning.

We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos, zodat wij kunnen aantonen met kwaliteit te werken. Angelique heeft jarenlange ervaring en houdt zich op de hoogte van de nieuwste produkten en technieken op het gebied van huidverzorging. Bij Art of Beauty kunt u genieten van diverse schoonheidsbehandelingen, zoals verzorgende gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsmassages. Ook voor harsbehandelingen, verven van wenkbrauwen en wimpers, epileren, peeling enzovoort kunt u bij Art of Beauty terecht. Het is uiteraard mogelijk om meerdere behandelingen met elkaar te combineren. Weet u niet precies wat een geschikte behandeling is voor u? Maak gewoon een afspraak en dan bekijken we waar u of uw huid behoefte aan heeft.

Art of Beauty maakt gebruik van de kwalitatieve produkten van Babor.

Een mooi kleurtje

Snel een mooi kleurtje, zonder de nadelen van de zon? Dan is de Spray Tan van Art of Beauty iets voor u! In 10 minuutjes een prachtig, gezond kleurtje dat zo'n 7 dagen blijft zitten. Toch liever thuis zelf een kleurtje aanbrengen? Dan hebben wij de nummer 1 in zelfbruiners in huis, de Natural Tanning Spray van Marc Inbane. Heel makkelijk aan te brengen en geen vlekken! Loop gerust even binnen of bel of app naar Angelique voor meer informatie.

Weg met puistjes, vlekjes, roodheid en rimpels
Uw huid heeft nogal wat te verduren. Van binnenuit werken hormonen en andere lichaamseigen processen erop in, terwijl van buitenaf de lucht en de zon hun invloed achterlaten.

Heeft uw huid moeite om alle prikkels goed te verwerken? Roodheid, vlekjes, puistjes, littekens, lijntjes en rimpels zijn het gevolg. Het is belangrijk om uw onrustige huid goed te verzorgen met producten die passen bij uw huidtype. Speciale behandelingen kunnen uw huid aanzienlijk verbeteren. Art of beauty is gespecialiseerd in Acne behandelingen en microdermabrasie. Klik op de link voor meer informatie over deze behandelingen.

Prijslijst

Prijslijst *prijzen onder voorbehoud en afhankelijk van verloop behandeling. 

Schoonheidsbehandeling 


Art of Beauty Korte behandeling, 30 min € 28,50

Art of Beauty Basis Behandeling, 60 min € 53,50

Deluxe Behandeling*, 90 min € 70,00

>De Deluxe Behandeling is naar wens uit te voeren in uw favoriete produktlijn. U kunt de Deluxe Behandeling ook nog aanvullen met een van onderstaande behandelingen. (Aangegeven met **) De aangegeven prijs wordt opgeteld bij de prijs van de Deluxe Behandeling.

**HRS lifting en anti-aging op hoog niveau € 26,00

**Reversive behandeling, de evolutie van anti-aging met Re-Youth complex € 34,00

>Uitgebreide anti-aging behandeling tegen alle tekenen van de huidveroudering. Vermindert zichtbaar de rimpeldiepte. Geeft de huid haar jeugdige uitstraling terug. Roodkleuringen en verkleuringen worden verminderd en de huid ziet er strakker en gladder uit.

**Doctor Babor Nauwkeurigen, oplossingen voor alle schoonheidsbehoeften € 29,00

Docter Babor behandeling € 81,50

Dermabrasie € 91,50

Lifting Silver Foil € 30,50

Sea Creation, Anti-aging Luxeverzorging uit de diepste bronnen van de oceaan € 120,50

Lichaamspeeling € 36,00

Lichaamspeeling en massage € 77,50

Acne behandeling gezicht, € 53,00

Acne behandeling gezicht Derma € 81,50

Ampullen crash € 26,00

Lichaamsmassage, 30 min € 26,00

Lichaamsmassage, 60 min € 47,50

Diverse maskers vanaf € 13,00

 

Overige behandelingen


SprayTan € 26,00

Epileren (wenkbrauwen) € 13,50

Wenkbrauwen kleuren € 10,50

Wimpers kleuren € 15,00

Kleuren wenkbrauwen en wimpers € 22,50

Ontharen bovenlip of kin € 13,00

Ontharen bovenlip en kin € 20,50

Ontharen kin, wenkbrauwen en bovenlip € 28,50

Ontharen oksels, armen, bikinizone, benen, rug tot 15 min/30 min/60 min € 18,00/€31,00/€56,50