Kapsalon

Art of Beauty, laat zien hoe mooi u bent

Als uw haar maar goed zit…met een beetje hulp van Art of Beauty moet dat geen probleem zijn. Of u nu een hele nieuwe look wilt of gewoon even bijgeknipt wilt worden. Samen vinden we uw perfecte haarlook. We luisteren in de eerste plaats naar uw wensen, voegen daar de jarenlange ervaring van mijzelf bij en u heeft gegarandeerd een prachtig resultaat. Samen vinden we het kapsel dat perfect past bij uw natuurlijke schoonheid. Met de stylingtips en adviezen voor de verzorging van uw haar gaat u op uw best de deur uit. En dat voelt goed.

Bel, app of boek online voor het maken van een afspraak.  Ook als u gewoon even advies nodig heeft of een vraag wilt stellen mag u altijd appen!

LET OP! Omdat steeds meer mensen, tot mijn grote vreugde, mijn salon weten te vinden neem ik vanaf 01-08-2021 geen NIEUWE klanten meer aan die hun haren gekleurd willen hebben en geen kinderen meer. Op deze manier kan ik iedereen de tijd en service bieden die ze verdienen.

Have a great HAIR day!

Bij Art of Beauty wordt gebruik gemaakt van de haarproducten van Goldwell. Met Goldwell weet u zeker dat u de beste kleur en/of verzorging voor uw haar krijgt.