Schoonheidssalon

U verdient het om u mooi te voelen!

In mijn schoonheidssalon komen ontspanning en huidverbetering samen. Naast de rust van een behandeling breng ik uw huid in topconditie. Ik ontvang u graag in mijn schoonheidssalon die klasse, rust en warmte uitstraalt. Schoonheidssalon Art of Beauty staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning.

Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos, zodat u zeker bent dat er met kwaliteit gewerkt wordt. IkĀ  heb jarenlange ervaring en houdt me op de hoogte van de nieuwste produkten en technieken op het gebied van huidverzorging. Bij Art of Beauty kunt u genieten van diverse schoonheidsbehandelingen, zoals verzorgende gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsmassages. Ook voor harsbehandelingen, verven van wenkbrauwen en wimpers, epileren, peeling enzovoort kunt u bij Art of Beauty terecht. Het is uiteraard mogelijk om meerdere behandelingen met elkaar te combineren. Weet u niet precies wat een geschikte behandeling is voor u? Maak gewoon een afspraak en dan bekijken we samen waar u of uw huid behoefte aan heeft.

Art of Beauty maakt gebruik van de kwalitatieve produkten van Babor.

Weg met puistjes, vlekjes, roodheid en rimpels
Uw huid heeft nogal wat te verduren. Van binnenuit werken hormonen en andere lichaamseigen processen erop in, terwijl van buitenaf de lucht en de zon hun invloed achterlaten.

Heeft uw huid moeite om alle prikkels goed te verwerken? Roodheid, vlekjes, puistjes, littekens, lijntjes en rimpels zijn het gevolg. Het is belangrijk om uw onrustige huid goed te verzorgen met producten die passen bij uw huidtype. Speciale behandelingen kunnen uw huid aanzienlijk verbeteren. Ik ben gespecialiseerd in Acne behandelingen, microdermabrasie en maak gebruik van de Beauty Angel Collageenlamp. Klik op de link voor meer informatie over deze behandelingen.